В Татарбунарах затримали 20-річного забіяку, який кидався на копів

Татарбунарський районний суд взяв під домашній арешт на 60 днів 20-річного жителя Татарбунарів, який відзначився стріляниною по поліцейському. Цей запобіжний захід під час судового засідання просили застосувати до підозрюваного прокурор і слідчий. Підозрюваний і його захисник не заперечували проти заявленого клопотання. Нагадаємо, 24 лютого поліцейські патрулювали Татарбунари з метою охорони громадського порядку. Коли поліцейські перебували біля будинку адміністративно-піднаглядного особи, до них під’їхав легковий автомобіль, з вікна якого 20-річний водій висловився в їхній бік нецензурною лайкою і погрожував вбивством.

Працівники поліції повернулися до службового автомобіля для того, щоб почати переслідування і затримати правопорушника, але хлопець, проїхавши ще кілька метрів, сам зупинив свій автомобіль, вийшов з нього і, підбігши до поліцейських, почав кулаками бити по службовому автомобілю.

З метою затримання бешкетника, поліцейські вийшли з автомобіля, але молодик дістав пістолет і здійснив постріл у бік правоохоронців, чим створив реальну загрозу їхньому життю.

Чоловіка затримали і відкрили по відношенню до нього кримінальне провадження за частиною 1 статті 345 Кримінального Кодексу України (Погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо працівника правоохоронного органу, а також щодо його близьких родичів у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків).

Автор – Ірина Ткаченко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *