Новим дітям – нові ліжечка: в Кілійському пологовому – сучасні умови

Кілійському пологовому будинку замінили ліжечка для новонароджених. Комфортному перебуванню матусь і немовлят в Кілійському відділенні акушерства і гінекології приділяють особливу увагу.  Це ще один крок для переоснащення відділення і його реорганізації.

Віктор Штегеран, головний лікар Кілійської ЦРЛ, стверджує, що спрямувавши зусилля на переоснащення всіх закладів охорони здоров’я, однаково рівно ставиться до комфорту новонароджених і породіль. Яскраве тому підтвердження – чергове поповнення матеріальних фондів відділення.

«Ще одна мрія втілена в життя», – поділився радісною новиною на своїй сторінці в Facebook головний лікар Кілійської Центральної районної лікарні, доктор акушер-гінеколог Віктор Штегеран. – Йдеться про придбання сучасних дитячих колисок для новонароджених, які прийшли на зміну тим, що служили в пологовому будинку з моменту його відкриття».

Відтепер, за словами головного лікаря, у немовлят Кілійського пологового будинку сучасні, комфортні і, як відзначають молоді матусі, зручні ліжечка.

Автор – Ганна Сокіл

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *