В Аккермані нові члени виконкому посварилися на першому засіданні

14 лютого в Білгороді-Дністровському пройшло перше в 2019 році засідання виконавчого комітету міської ради, яке відбулося в новому складі. Порядок денний засідання виконкому включав більше 40 питань, однак новому складу вдалося розглянути лише 5 з них, через суперечки між членами виконавчого комітету.

Член виконкому Сергій Ростиков запрононував зняти з розгляду деякі питання та відправити їх на доопрацювання. Деякі проекти рішень члени виконкому отримали перед засіданням, тому виникла необхідність провести ще одне засідання для розгляду даних питань.

«Я буду рекомендувати зняти частину питань на доопрацювання. І така пропозиція, враховуючи важливість питань по бюджету, по комунальним підприємствам, провести наступне засідання вже у вівторок. Щоб у нас був фізично час ознайомитися з проектами рішень. Тому що деякі проекти рішень потрапили на стіл тільки сьогодні», – зазначив Сергій Анатолійович.

Думки з цього приводу у членів виконкому розділились. Одна частина підтримувала свого колегу, наголошуючи на тому, що підготовка проектів рішень для розгляду виконкомом була проведена працівниками міськради неякісно, інша частина наполягала на продовженні засідання.

Під час розгляду питання про виконання бюджету міста 2018 року знову була озвучена пропозиція перенести його розгляд на вівторок, оскільки дехто з членів виконкому не мав змоги якісно ознайомитись із проектом рішення. Головуюча на засіданні міський голова Алла Гінак запропонувала перенести засідання, однак підтримки більшості така пропозиція не знайшла. Розгляд питань порядку денного продовжився, але супроводжувався численними суперечками між членами виконавчого комітету. Найбільш жваво обговорювалось питання туристичного збору та затвердження складу конкурсного комітету з визначенню перевізника на міських автобусних маршрутах.

В результаті, протягом години “з хвостиком”, виконавчому комітету вдалося розглянути лише 5 питань порядку денного. Враховуючи це та численні суперечки, міський голова оголосила перерву в засіданні до понеділка, 18 лютого.

Нагадаємо, 21 грудня 2018 року під час сесії міськради депутати змінили склад виконавчого комітету. Тепер він нараховує 13 осіб.

Автор – Роман Петровський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *