Підозрюваного у розбійному нападі, що вцілів після ДТП на Київській трасі, арешував суд

9 лютого Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області взяв під варту одного з підозрюваних у пограбуванні та вчинені розбійного нападу на сім’ю. Про це повідомила прес-служба суду.

«В суботу, 09 лютого, Білгород-Дністровським слідчим суддею, винесено постанову якою взято під варту підозрюваного у вчинені пограбування та розбійного нападу на одну з сімей Білгород-Дністровського району. На основі пред’явлених суду доказів, винесено постанову, якою підозрюваного взято під варту без можливості внесення застави», – повідомили в суді.

Нагадаємо, 7 лютого, троє мешканців Ширяївського району вчинили розбійний напад на жителів села Біленьке Білгород-Дністровського району. Чоловіки були у масках, вони залізли до приватного будинку через вікно, побили та зв’язали кайданками та мотузкою власників – жінку та чоловіка 1961 року народження. Злочинці викрали понад $12000, 30000 грн та ювелірні прикраси.

Після пограбування злочинці виїхали на трасу Одеса-Київ, де через ожеледицю Москвич-2141 з’їхав у кювет та перевернувся.

У результаті ДТП один злочинець загинув на місці, інші двоє отримали тілесні ушкодження. У машині знайшли викрадені гроші та ювелірні прикраси.

Автор – Дмитро ФЕНЯК

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *