Розвернув коня і спрямував на копів: подробиці любашівського вестерну. ВІДЕО

Прес-служба Нацполіції в Одеській області оприлюднила деталі резонансного затримання в селі Шайтанка Любашівського району.

37-річного злочинця розшукували за вбивство, скоєне восени 2017 року у Роздільнянському районі. Чоловік забив до смерті приятеля, з яким він посварився під час спільного застілля. З місця злочину він втік на автівці жертви. Правоохоронці відзначають, – раніше чоловік вже відбував покарання за вбивство.

Підозрюваного було оголошено в розшук. Оперативники Роздільнянського відділку поліції отримали інформацію, що він перебуває в одному з сіл Любашівського району.

Прибувши за вказаною адремою, співробітники поліції виявили розшукуваного у місцевих мешканців. Побачивши правоохоронців, він скочив на коня, що належав господарям, і, спрямувавши його на поліцейських, намагався втекти з місця події”, – повідомили в поліції.

Під час затримання поліціянти застосували травматичну зброю. Зловмисника ушпиталили, зараз він проходить лікування під конвоєм поліції.

Коня оглянули ветеринари, – тварині також надана допомога. А резонансне затримання рецидивіста копи жартівливо назвали любашівським вестерном.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *