У Балті виступили військові Морських Збройних Сил на підтримку полонених моряків

Виступи творчих колективів Одещини завжди приваблюють мешканців Балти, збираючі повні зали. Але цього разу привід особливий: гості міста – колектив Центру військово-музичного мистецтва Військово-Морських Сил Збройних Сил.
У залі – балтяни різних професій, військові і цивільні, різного віку – діти, молодь, середнього віку… Особливого настрою додають присутні в залі родичі полонених балтських моряків – батько Василя Сороки та дружина Юрія Будзили.

У Балті виступили
До слова запрошується Балтський міський голова Сергій Мазур. У завжди енергійного керівника в цю мить перехоплює подих від емоцій: керівництво держави, європейська спільнота, високопосадовці і прості люди у різних країнах наголошують на визволенні українських моряків із полону, ведуть перемовини і консультації. Доля хлопців хвилює навіть дітей: вони щиро вірять, що моряки повернуться додому. Балтські діти підготували для моряків новорічні привітання, листівки, малюнки, які й передали представникам родин полонених хлопців.
Усі присутні в залі приєдналися до акції «Підтримай наших моряків!», зробивши спільне фото з відповідними гаслами.
Багато емоцій подарував глядачам виступ одеських артистів. Сльози на очі наверталися від пісні «Батьківські крила», яка наче ілюструє переживання батька Василя Сороки Віктора Петровича: він особисто бере участь у зустрічах на найвищому рівні, звертається до Президента України, представників європейських країн, священослужителів – робить усе, аби визволити сина з полону.
Неймовірно сильним був виступ нашего земляка, Заслуженого артиста України Олега Осадчого. Його пісні, наповнені патріотизмом та силою духу, піднімали зал. Неможливо не відгукнутися серцем на творчість цього талановитого артиста – його харизма та людяність пробуджують в душах слухачів найкращі, найсильніші почуття.
Оплесками подякували балтяни колективу Центру військово-музичного мистецтва Військово-Морських Сил ЗС за концерт. Яскраві номери, щирість артистів, вдале поєднання ліричних пісень з патріотичними єднали людей у залі, подарували гарний настрій і віру у найкраще.

Автор – Анна РИБІЦЬКА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *