Лиманська ОТГ: миколайчики завітали в Будинок милосердя

19 грудня в кожному дитячому закладі Татарбунарщини побував Святий Миколай. Щедрі подарунки отримали діти з малозабезпечених родин, а також люди, які за складних життєвих обставин опинились в Будинку милосердя, який діє на території Лиманської об’єднаної територіальної громади.

Мешканці закладу – старенькі дідусі й бабусі, які на схилі років залишились самотніми, і не можуть обійтися без сторонньої допомоги. Тут вони знайшли надійний прихисток, якісне харчування, моральну підтримку, і найголовніше – увагу та спілкування.

Будинок милосердя

Саме до цього місця завітали школярі Лиманського НВК, порадували знедолених людей яскравими виступами янголят, заспівали різдвяних пісень, роздали подарунки. Разом з ними відвідав будинок милосердя сільський голова Василь Резніченко. Мешканці цього теплого дому щиро подякували гостям за уважне, шанобливе ставлення до них.

Валентина Кириленко, працівник Будинку милосердя:

Дякуємо Василю Івановичу та учням Лиманської школи за привітання, подарунки, постійну увагу та турботу про наших підопічних. Враження та емоції у них сьогодні “зашкалюють”. Ще раз – велика вдячність!”

Василь Резніченко, Лиманський сільський голова:

“Привітали з Днем Святого Миколая, подарували гарний настрій, смаколики, побажали міцного здоров’я, добра, миру та затишку. Наголошую: у разі необхідності мешканці завжди можуть розраховувати на мою підтримку.  А до кінця року обіцяю завітати до них ще раз”.

Автор – Вікторія Алєксєєнко

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *