Мешканка Татарбунар вважає нардепа Барвіненка провокатором і поскаржилась на нього в Раду

Жителька міста Олена Власенко опублікувала на своїй сторінці у Фейсбук фото бігборду, на якому народний депутат вітає мешканців міста з новорічними святами. Привітання опубліковане російською мовою.

“Я вкрай обурена цим неподобством, яке сьогодні побачила в центрі міста, – йдеться в повідомленні. – В країні війна, у нас оголошений воєнний стан, а депутат Верховної Ради України поздоровляє нас російською мовою.  Парламентар, представник законодавчого органу, народний депутат України порушує Конституцію України.  Ганьба! Інформую, що я не просто обурилася, а написала скаргу до голови Верховної Ради”

Пані Олена дотримала слова і звернулась до Верховної Ради України, про що отримала офіційне підтвердження:

татарбунар

Мене обурює, що він як депутат вітає російською. Я не шовініст, і не ханжа. Але зараз – не можна. Тим більше депутату. А взагалі я вважаю це провокацією. Він же “комендант бесарабської народної республіки.” Справу тоді явно злили, він вийшов сухим з води, зачаївся. А тепер ось. Ну ок, нехай би російською вітав би Болград, Арциз, Білгород, врешті-решт, там російська, але Татарбунари?!” , – обурюється пані Олена.

Звернення Олени Власенко вже потрапило до Секретаріату Верховної Ради. За його розглядом слідкуватимуть численні виборці 141 округу, яких у парламенті представляє Віталій Барвіненко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *