Кілійські борці – чемпіони світу

Чемпіонами світу повернулися в Кілію чотири юних спортсмени бійцівського клубу «Ахілл». Цим вагомим досягненням своїх вихованців поділився один з представників тренерсько-братнього тандему – Леонід Єлісєєв.

Леонід Єлісєєв, співзасновник бійцівського клубу «Ахілл», тренер

«7-9 грудня в м Харкові відбувся Чемпіонат Світу з «Козацького двобою» WCFF COSSACK FIGHT MIXED MARTIAL ARTS WORLD CHAMPIONSHIP 2018, який зібрав 950 учасників з 12 країн. З’їхалися спортсмени з бійцівських клубів, які представляють різні види єдиноборств, такі як MMA, грепплінг, кік-боксинг, тайський бокс, рукопашний бій та інші. «Козацький двобій» це національний вид спорту України, в якому об’єднано безліч видів бійцівських дисциплін. 12 бійців клубу «Ахілл», взяли участь у трьох розділах: борня 2 (аналог ушу саньшоу, ударна техніка з кидками і утриманням), борня 3 (аналог ММА), і боротьба грепплінгу. Спортсмени провели багато поєдинків з досвідченими спортсменами, отримавши величезний досвід і відстояли з гідністю честь Кілії», – ділиться тренер.

А ось імена чемпіонів і призерів: Антонова Аліна, Георгієва Вікторія, Голубенко Анна, Хаджі Владислав – 1 місце грепплінгу (боротьба). 3 місця посіли Коломієць Андрій, Боканча Олександр, Нанєв Данило, Пишненко Костянтин. Урозділі борня 3 (ММА лайт) 1 місце на п’єдесталі зайняли Голубенко Анна і Георгієва Вікторія. 2 місце у Хаджі Владислава. 3 місця завоювали Боканча Олександр, Нанєв Данило, Ніколенко Артем, Пишненко Костянтин. 1 місце в розділі борня 2 (ушу саньшоу) завоювали Георгієва Віка і Хаджі Владислав. 2 місце – Боканча Олександр і Голубенко Анна. 3 місце – Нанєв Данило.

Всього скарбничка кілійського клубу поповнилася 20 медалями. У загальнокомандному заліку 1 місце зайняла Україна; 2 – Азербайджан; 3 – Іспанія.

Тренери клубу брати Єлісєєва висловлюють вдячність організаторам чемпіонату в особі Володимира Радіонова за запрошення. Батькам спортсменів дякують за невтомну допомогу та підтримку. Подяка водіям – Юрію Ніколенку та Роману Карпунову, і так само всім тим, хто допоміг поїхати борчині Вікторії Георгієвій, яка виправдала довіру і тренерів і меценатів, і стала чемпіонкою світу в трьох розділах.

«Наш прапор і місто вже всі впізнають», – з гордістю констатують брати-тренери.

Автор – Ганна СОКІЛ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *