Рада регіонального розвитку відбулася в Татарбунарах

12 грудня в Татарбунарах відбулося велелюдне засідання ради регіонального розвитку, куди були запрошені представники місцевого самоврядування, депутати різних рівнів, голови сільських рад Татарбунарського району, керівники підприємств, навчальних, культурно-освітніх, медичних закладів, представники структурних підрозділів райдержадміністрації, громадської ради, засоби масової інформації.

Голови сільрад та об’єднаних громад презентували свої проекти, досягнення і перспективи розвитку, доповідали про зростання фінансових показників, про ті завдання, які вже вдалося втілити в життя завдяки реформі децентралізації.

З вітальним словом до учасників наради звернувся голова Татарбунарської районної державної адміністрації Руслан Пітак. У своїй промові він наголосив на незворотності змін, які почали відбуватися в Україні, звернув увагу на позитивну динаміку перетворень в наших селах, де люди дійсно прагнуть кращого життя. До слова запросили народного депутата Віталія Барвіненка. Після нього виступив депутат Одеської обласної ради Трифон Антов, який презентував результати своєї діяльності за рік, що минає. Його лаконічний звіт згодом знайшов своє підтвердження в презентаціях сільських голів Лиманської та Тузлівської об’єднаних громад, сіл Білолісся та Дельжилеру.

Голови цих сільських рад Василь Резніченко, Лариса Корнован-Мойсеєнко, Олександр Липовий, Іван Станімак дякували обласному депутату Трифону Антову за постійну підтримку громадам, висловлювали сподівання, що й надалі їхня співпраця залишатиметься такою ж плідною.

Шкода, що народний депутат, який представляє увесь наш 141 округ у Верховній Раді, так і залишився майже непоміченим. Хотілося би більш детально послухати, що корисного для земляків він зробив за три каденції свого перебування у вищому законодавчому органі України?

Автор – Вікторія Алєксєєнко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *