В Кілії відібрали переможців до фіналу “Що? Де? Коли?”

Молоді ерудити півдня області з’їхалися 30 квітня в Кілію на відбірковий тур чемпіонату «Що? Де? Коли?» серед молодіжних команд. У ньому брали участь дванадцяти команд з Ізмаїльського, Татарбунарського, Арцизького, Саратського та Кілійського районів. Чемпіонат області «Що? Де? Коли?» проводиться з ініціативи голови Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова. Серія ігор пройшла на півночі, півдні, а також у центрі регіону. Всього у трьох відбіркових іграх змагалися понад трьохсот учасників з різних куточків Одеської області у віці від 14 до 35 років. Кількість команд від навчального закладу чи району не обмежувалася.
Чемпіонат «Що? Де? Коли?» проводиться з метою розвитку логічного мислення і ерудиції, а також мотивації інтелектуального розвитку молоді. Гра, яка пройшла в Кілії, завершила відбіркові тури чемпіонату «Що? Де? Коли?» серед молодіжних команд Одещини. Вона представляла собою повноцінне інтелектуальне змагання людей, що мають високу ерудицію і знання у найрізноманітніших сферах.
До трійки лідерів увійшли дві команди з Кілії. На превелику радість своїх уболівальників, перше місце посіла команда «Лемніската» Кілійського НВК «ЗОШ № 3 – ліцей», в якій розгорнулися справжні інтелектуальні баталії (як то кажуть, вдома і стіни допомагають). Студентська збірна «Шкіпер» транспортного коледжу ГУЇТ зайняла почесне третє місце, поступившись команді з Татарбунарів. Ці три команди пройшли у фінал і візьмуть участь у завершальному турі.
Вів гру Олександр Андросов – продюсер і ведучий передачі «Що? Де? Коли?”, яка виходить на українських телеканалах Перший, Національний, К1 та Інтер. Фінальна гра обласного молодіжного чемпіонату «Що? Де? Коли?» відбудеться в Одесі 16 грудня.
Автор – Ганна СОКІЛ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *