Криваві розбірки: на автомийці в Лиманській ОТГ застрелили кримінального авторитета. ВІДЕО

26 березня у центрі Лиманської селищної громади, що у Роздільнянському районі на Одещині, кілька людей намагалися напасти на власника автомийки. В результаті стрілянини нападник загирнув, ще одного чоловіка поранено.

Про це СИЛІ ГРОМАД повідомили джерела в правоохоронних органах.

Трагедія розгорнулася на вулиці Гагаріна. Попередньо відомо, що загиблий прибув на розбірки до власника автомийки, аби “взяти її під своє крило”. Власник чинив опір – відібрав у одного з нападників зброю і застрелив його. Інші злочинці зникли.

рожкоЯк відзначають правоохороці, убитий – відомий контрабандист Олександр Рошко на прізвисько “Ляма”, який контролював незаконний трафік акцизних товарів і товарів народного споживання через кордон України з боку Придністров’я і Молдови.

Також він відомий рейдерським захопленням агропідприємства «Колос» в селі Градениці. За попередніми даними, постраждалого застрелив із власної мисливської зброї власник автомийки, Вадим С. Бізнесмен – мешканець Роздільної, вистрілив у відповідь на постріл охоронця “Лями” із травматичного пістолета.

Як підтвердили пізніше у прес-службі Нацполіції в Одеській області, внаслідок кривавих розбірок одна людина поранена, ще один чоловік загинув від вогнепального поранення до прибуття медиків. Поранений –  охоронець кримінального “авторитета”.

На місці події працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. З тим, хто стріляв проводяться невідкладні слідчі дії.

«Відомості за даним фактом внесені до ЕРДР по ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Обставини події і особистості потерпілих встановлюються», – повідомили в поліції.

Нагадаємо, Лиманська селищна територіальна громада утворена у Роздільнянському районі у 2020 році, і знаходиться на кордоні України з так званою Придністровською Молдовською республікою (ПМР).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *