У Затишанській громаді з’явився банкомат

17 березня в приміщенні Затишанської селищної ради встановлено банкомат «Райффайзен Банк Аваль». Протягом тижня спеціалісти проводили всі налагоджувальні роботи, а вже зараз ним можна користуватися.

Про це повідомляє офіційний сайт Затишанської громади.

Це нова послуга для мешканців громади, адже раніше пенсіонери і працюючі громадяни, які отримують кошти на платіжні картки, не мали де зняти готівку. А в місцевих магазинах не всюди можна розрахуватись через термінал. Аби отримати гроші, людям доводилось долати десятки кілометрів, – до колишнього райцентру.

«Жителі громади неодноразово зверталися до мене з проханням встановити банкомат. Адже для зняття готівки людям доводилося їхати до Захарівки і це не для всіх було зручно. Ми зверталися з цією проблемою до керівництва декількох банків, але назустріч пішли тільки в «Райффайзен Банк Аваль». Проте для встановлення банкомату треба було виконати головну умову – перейти на обслуговування до «Авалю» працівникам бюджетних установ нашої громади і ми цю умову виконали», – зауважив Затишанський селищний голова Геннадій Топольницький.

Днями до Затишанської громади приїздили представники Роздільнянського відділення «Райффайзен Банк Аваль», які провели видачу платіжних карток та налаштували інтернет-банкінг всім бажаючим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *