Розвіяти страхи: керівництво обласного департаменту здоров’я зробило щеплення проти Covid-19

Щеплення – безпечне: на Одещині проходить публічна кампанія з вакцинації в рамках Національного плану вакцинації. Департамент охорони здоров’я Одеської ОДА на власному прикладі продемонстрував, що вакцина AstraZeneca (CoviShield) – безпечна та якісна.
Про це повідомляє пресслужба Департаменту охорони здоров’я Одеської облдержадміністрації.
СамофаловПершою зробила щеплення директорка Департаменту охорони здоров’я ООДА Наталія Одарій-Захар’єва. Разом з співробітниками департаменту вакцину отримав і Дмитро Самофалов – директор південного міжрегіонального Департаменту НСЗУ.
Після щеплення всі вакциновані, відповідно до інструкції до препарату, ще деякий час находилися під наглядом медпрацівників у кімнаті для відпочинку КНП “Обласний центр соціально-значущих хвороб”. Після щеплення пані Наталія Одарій-Захар’єва, так само як і ії підлеглі, почуваюся добре.
Нагадаємо, що вакцинальна кампанія в Україні розпочалася 24 лютого. На першому етапі вакцинуються медики та бійці ЗСУ у зоні Операції об’єднаних сил. Але, згідно із змінами до Національного плану вакцинації, одними з перших продемонстрували публічні щеплення міністр охорони здоров’я України Максим Степанов та Президент України Володимир Зеленський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *