У Доброславській громаді створили Центр мистецтв

Нещодавно відчинив двері для усіх мешканців Доброславської громади новостворений Центр культури, мистецтв та розвитку творчих здібностей.

“Продовжуються роботи по художньому оформленню приміщення Центру культури, мистецтв та розвитку творчих здібностей. Територія театральної студії і заняття з акторської майстерності”, – повідомила голова громади Людмила Прокопечко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Наразі триває набір спеціалістів на вакантні посади керівників студій та творчих колективів, але вже сьогодні у Центрі працюють студії декоративно-ужиткового мистецтва, театральна та вокальна. А також вдосконалюють свою майстерність народний колектив «Чародії» та вокальний гурт «Мунлайт». Перші репетиції розпочав джазовий колектив.

Надалі планується відкриття хореографічної студії, студії образотворчого мистецтва та створення нових творчих колективів.

Центр має стати осередком культури та змістовного дозвілля, де будуть організовуватися виставки, творчі зустрічі, майстер-класи, кінопокази, інтелектуальний клуб та осередок «Пласту», конкурси та презентації.

Джерело – Лиманська Агенція Новин

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *