Тарутинці мітингували проти підвищення тарифів. ВІДЕО

15 січня в селищі Тарутине на Одещині відбулась акція протесту проти підвищення тарифів на комунальні послуги. Приурочивши масовий вихід до всеукраїнського мітингу «СТОП тарифний геноцид», тарутинці висловилися з багатьох проблем, які довели їх до відчаю.

Серед наболілого – мізерні пенсії і зарплати, грабіжницькі тарифи й податки, а також колосальна різниця в доходах можновладців і пересічних громадян. Люди називають політику управління країною антинародною і закликають владу до відповідальності.

Місцеві заявляють, що газогони свого часу провели за рахунок власних коштів. У зв’язку з цим вважають абсурдним піднімати тарифи на транспортування ними газу і заявляють, що доставка має бути безкоштовною. Підкреслюється, що в Україні багато грома  беруть на свій баланс дані комунікації, завдяки чому зменшують вартість транспортування блакитного палива.

Один з місцевих мешканців відзначив, що смішно і цинічно виглядає «фокус» з ціною на газ, коли її спочатку підняли до колосального розміру, а після зробили послугу і тимчасово знизили до рівня, який все одно набагато вище справедливого – для населення, яке задихається від величини комуналки і ледве зводить кінці з кінцями.

Тарутинці, що були присутні на мітингу, налаштовані рішуче: починають з мирних акцій, на яких висловлюють конкретні вимоги щодо тарифів, але згодом готові перейти до більш радикальних дій.

ВІДЕО – з каналу Siodva, YouTube:

One thought on “Тарутинці мітингували проти підвищення тарифів. ВІДЕО

  1. дурят уроды людей в крыму газ стоит 2.17 гр за куб и вода 12 гр хотя у нас кричат что там воды нет а у нас воды полно а цены выше в три раза

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *