Трагічні наслідки: в Одесі в масштабному ДТП загинуло двоє людей, троє ушпиталені

Внаслідок аварії, яка сталася в Одесі увечері 5 січня на перехресті Розумовської і М’ясоїдівській, загинули дві людини. Це водій і пасажир автомобіля BMW, який загорівся після ДТП.

Про це повідомили в поліції.

поліціяПричиною масової аварії стало зіткнення автомобілів Toyota і BMW. За попередньою інформацією, відзначають в поліції, перша машина їхала на червоний сигнал світлофора, друга – на зелений.

Після того, як автомобілі зіткнулися, BMW відкинуло на три автомобілі. Це Volkswagen, Mercedes і автобус «БАЗ». Після цього BMW загорілася: очевидці говорять, що в авто було встановлено газобалонне обладнання.

29-річний водій і пасажир BMW загинули на місці. Ще шестеро учасників ДТП постраждали: це водій Toyota, два його пасажири, а також троє пасажирів автомобіля Volkswagen.

За даними прес-служби мерії, постраждалих госпіталізовано до 11-ї лікарні.

Як розповів головний лікар Микола Турчин, троє пацієнтів – водій і пасажири автомобіля Toyota – знаходяться у важкому стані.

«Водій таксі госпіталізований з оскольчатим переломом стегна, він в травматологічному відділенні. 19-річна дівчина-пасажир із забоєм мозку доставлена ​​в реанімаційне відділення, вночі її довелося прооперувати. На ранок стан пацієнтки стабільний, але вона поки що потребує інтенсивної терапії. Ще один 21-річний пасажир перебуває в нейрохірургічному відділенні зі струсом головного мозку та закритою черепно-мозковою травмою», – розповів Турчин.

Двоє постраждалих пасажирів автобуса проходять лікування амбулаторно. Серед них – 15-річний хлопець, у якого підозрювали черепно-мозкову травму. Після медичного обстеження юнака відпустили додому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *