Люди ремонтують дорогу в бесарабському селі… відходами з будівництва

Село Десантне, входить до складу Вилківської територіалної громади на півдні Одещини. Жителі вулиці Центральна, не дочекавшись ініціативи від влади, вирішили самотужки відремонтувати дорожнє полотно. Щоправда, замість асфальту латають ями підручними засобами та будівельним сміттям.

ДесантнеСвітлинами “ремонту доріг” поділився небайдужий місцевий житель, адміністратор спільноти «Про Десантне» Андрій Білий.

За словами людей, що проживають в селі, вони втомилися слухати передвиборчі обіцянки і вже втратили надію, що в Десантне коли-небудь заїде повноцінна ремонтна техніка.

Десантне«Тому ми вирішили хоча б трохи забезпечити можливість проїхати по селу, бо ж який транспорт витримає таке болото і бездоріжжя. Такий час нині, що доводиться розраховувати тільки на себе», – розповів один з учасників ремонту.

Відзначимо, зруйнована ділянка дороги не лише посередині села. Вулиця Центральна є частиною автодороги, яка з’єднує села Шевченкове Кілійської ОТГ, Мирне, Десантне і містом Вилкове, адмінцентром Вилківської громади.

За даним напрямком раніше вже відмовлялися вирушати автобуси з Одеси.

ДесантнеДесантне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *