Поліція розкрила деталі моторошного вбивства таксистки в Любополі. ВІДЕО

Тіло 55-річної кермувальниці зловмисники залишили серед ночі на вулиці села Любопіль на Одещині. Машину облили займистою сумішшю і спалили за 30 кілометрів на пустирі біля цвинтаря. Злочинцями виявилися двоє неповнолітніх мешканців Южного.

Жорстокий злочин поліція розкрила гарячим слідом, а вбивць затримала вже за добу. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Як виявилось, 17-річний житель Южного заздалегідь спланував злочин та підбив до нього на рік старшого за себе товариша. Сівши в автомобіль 55-річної таксистки, вони навмання назвали їй адресу призначення, а коли приїхали до Любополя, – жорстоко вбили жінку, завдавши їй 11 ударів ножами, які заздалегідь взяли з собою, та забрали з гаманця півтори тисячі гривень.

Щоб приховати злочин, молодики відтягли свою жертву на узбіччя і на автівці потерпілої поїхали на околицю Одеси, де закопали знаряддя злочину, облили транспортний засіб горілкою і підпалили його разом зі своїм верхнім одягом та особистими речами.

Як встановили слідчі, зловмисники зважилися на вбивство через нестачу коштів для погашення кредитів, які оформили для відкриття «кімнати розвантаження від люті». У бідолашної жінки в салоні авта виявилось всього 1,5 тисячі гривень.

Затримали зловмисників за місцем мешкання у місті Южне, куди вони дісталися на таксі. Їхні дії слідчі кваліфікували одразу за кількома статтями Кримінального кодексу України, серед них “Умисне вбивство”, “Умисне знищення майна” та “Незаконне заволодіння транспортним засобом.

За скоєне фігурантам “світить” до 15 років за гратами.

ВІДЕО – Поліція Одещини:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *