Де в Одесі замовити якісні броньовані двері? ВІДЕО

Враховуючи, що в Україні новорічно-різдвяний період вірогідно затягнеться через локдаун, – тривалі канікули можна витратити на вирішення домашніх справ. І якщо ви давно збирались замінити вхідні двері до свого помешкання, зараз саме час зустріти свято оновленим інтер’єром. А ми познайомимо вас з виробником, який має власні потужності і асортимент продукції на будь-який смак і гаманець.

“Сталеві вхідні двері – гарантія безпеки вашого дому”. Такий девіз сповідує одеська компанія  «Сталевий захист» з міста Одеси. На ринку виробництва дверей вона нещодавно, але вже встигла завоювати довіру свої клієнтів. Власне виробництво було засноване навесні 2019 року, і жодного дня не зупинялось, незважаючи на карантинні обмеження та економічну нестабільність в державі.

Двері для квартир, котеджів, приватних будинків, для вулиці чи внітрішніх приміщень, для будівельних приміщень чи тимчасової експлуатації, – асортимент виробника  максимальний.

“Ми виготовляємо нестандартні двері. Якщо приміром, у вас в будинку є отвір 1,35 м, ви шукаєте по фабрикам і за стандартами не можете нічого знайти, – ми, маючи власне виробництво, можемо у будь-яких розмірах виготовити вам дверний блок в цілому. Це буде вулиця, квартира, котедж чи підвал, в якому занижена стеля, – ми не прив’язуємось до стандартних габаритів дверей”, – пояснює менеджерка компанії-виробника пані Марина.

Уся продукція виготовляється на власному виробництві, забезпечуючи робочі місця працівникам високого рівня та фахівціям своєї справи. Матеріали для дверей та металоконструкцій закуповують у вітчизняного виробника, а вся фурнітура, яку використовують в дверях, – сертифікована і має високу якість.

Як обрати вхідні броньовані двері – у ВІДЕО:

ТОВ “Стальная защита”: м. Одеса, вул. Мельницька, 24-А. Тел.: (068) 999 93 39;  (050) 770 87 77.

Публікація створена на правах реклами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *