Під киснем: голова Овідіополя лікується від Covid-19 в місцевій лікарні

Голова Овідіопольської селищної ради Лілія Савельєва хвора на коронавірус і лікується у місцевій лікарні.

Про це вона сама повідомила на власній сторіні у Фейсбуці.

Очільницю громади лікують місцеві лікарі та медичний персонал, який, зауважує пані Лілія, незважаючи на мізерну заробітну плату, велике фізичне навантаження, кожного дня надає допомогу “всім, хто захворів, не ділячи на своїх та чужих”. Хворих людей в інфекційному відділенні багато.
Голова громади переносить хворобу важко,  вже 10 днів перебуває під кисневою подушкою, тож закликала своїх мешканців поставитись серйозно до умов життя під час пандемії, – не наражати себе і близьких на небезпеку.
Прошу всіх Вас, дослухатись до мене ! Не можна сьогодні продовжувати жити безпечно, гуляти компаніями, спілкуватися вільно та без захисних масок, перебувати в громадських місцях без захисту. Все у Ваших руках! Якщо Ви не зміните своє ставлення до хвороби, вона змінить Ваше життя назавжди! Зупиніться! Задумайтесь та зробіть правильні висновки! Це й жах захоплює Овідіопольську громаду з кожним днем більше і більше! Я переношу цю хворобу нелегко, але інші люди ще гірше! Бережіть себе, своїх дітей та всіх рідних!”, – звернулася до жителів громади Лілія Савельєва.
Голова селища подякувала місцевій лікарці Тетяні Даниленко і відзначила, що медичний персонал Овідіопольськоі лікарні заслуговує найвищої нагороди за людяність і справжнього звання медпрацівників. А також висловила підтримку Овідіопольській ЦРЛ, яку раніше намагались скоротити, зауваживши, що “в Овідіополі можна лікувати людей від COVID”, але чомусь лікарня не визначена як опорна для хворих на коронавірус.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *