Нове призначення: Одеську митницю очолив Андрій Танцеров

Виконувачем обов’язків очільника Одеської митниці призначили Андрія Танцерова, який раніше обіймав посаду першого заступника керівника цієї ж установи. Про таке Суспільному розповіла прессекретарка Одеської митниці Олена Гусєва.

За її словами, Танцеров працює на Одеській митниці з серпня 2020 року. До Одеси його перевели з Харківської митниці, де він також працював заступником начальника.

Андрій Танцеров народився у місті Харків. Має дві вищі освіти. Закінчив Харківський державний університет ім. В.Н. Каразіна за спеціальністю “економічна теорія” та Національну юридичну академію.

У митній службі почав працювати з 1999 року на посаді інспектора у відділі тарифів та вартості Східної регіональної митниці.

З 2001 року до 2007 року працював на інспекторських посадах вантажних відділів та відділів митного оформлення Східної регіональної та Харківської митниць.

З 2007 до 2010 року обіймав посаду заступника начальника відділу митного оформлення № 5 Харківської митниці.

З 2010 року до 2012 року працював на посадах начальника відділу митного оформлення № 4 та відділу митного оформлення № 5 митного поста “Товарний” Харківської обласної митниці.

З 2012 до 2015 року був начальником митного поста “Харків-автомобільний” Харківської обласної митниці та Харківської митниці Міндоходів.

У січні 2015 року Танцерова призначили першим заступником начальника Харківської митниці ДФС. З червня 2016 року був виконувачем обов’язків начальника. Після цього Танцерова перевели до Одеси.

Нагадаємо, під час роботи на Харківській митниці (2016 рік), журналісти видання “Інсайдер” проаналізували статки держслужбовця, і вони виявились чималі.

У декларації Танцеров вказує дружину і двох доньок. Дохід Танцерова складав 154 тисячі 232 гривні .

Допомога на дитину з інвалідністю – 27 тисяч 643 гривні.

Зарплата дружини Марини за основним місцем роботи в ПФ “РОСТ” – 5 тисяч 636 гривень, в ТОВ “ПАМЕРО-ІД”  – 5 тисяч 455 гривень.  Це не завадило їй придбати новенький автомобіль SUZUKI VITARA за 675 тис. грн (минула автівка була продана за 350 тис. грн. як вказано в декларації)

Грошових активів харківський митник не вказує.

З об’єктів власності у сім’ї начальника митниці квартира в Харкові, дві земельні ділянки та гараж.

Одну з цих земельних ділянок площею 568 кв.м. Марина Танцерова придбала  в 2016 році. За даними Кадастрової карти України, ділянка призначена для садівництва і розташована на території Малоданилівської селищної ради Деригачівського району , в обслуговуючому кооперативі садівничого товариства “Ветерок, 20”.

Як повідомляв Харківський антикорупційний центр, в квітня 2017 року там вже з’явився  будинок з іншими спорудами, однак ніякої інформації ні про об’єкти незавершеного будівництва, ні про витрати на будівництво в декларації за 2016 рік  немає.

Два автомобілі – Suzuki Vitara (2016 року випуску), купленій більше як за півмільйона гривень в 2016 році і Toyota Avensis (2012 року випуску) , отриманій у власність в 2016 році. Власником автівки Toyota Avensis вказаний Олександр Танцеров, ймовірно, що це батько митника.

Нагадаємо, Державна митна служба у жовтні 2020 р. звільнила виконувача обов’язків начальника Одеської митниці Дениса Пудрика через “негативні результати роботи” митниці упродовж двох місяців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *