Скоїв аварію і втік: у Березівському районі затримали водія, що залишив вмирати пасажира

41-річний водій «ВАЗу», перебуваючи напідпитку, на закругленій ділянці дороги Семихатка-Березівка не впорався з керуванням, з’їхав з дороги та зіткнувся з деревом. Пасажир, який сидів на передньому сидінні, від отриманих травм помер миттєво. Водій та троє пасажирів з заднього сидіння – двоє з них підлітки – обійшлися незначними ушкодженнями, після медичного огляду їх відпустили додому.

Про це повідомляє Березівське відділення Нацполіції в Одеській області.

До територіального відділення поліції про дорожньо-транспортну пригоду повідомив небайдужий громадянин, який проїжджав повз місце аварії. На місці пригоди опративна група виявила пошкоджений автомобіль, а в ньому чоловіка без ознак життя.

Правопорушника, який покинув місце злочину, встановили в ході розшукових заходів. Вже за пів години поліцейські затримали його вдома, він йшов пішки 3 кілометри …з пошкодженою ногою. Спочатку господар стверджував, що  його побили біля воріт домоволодіння, а автомобіль викрали. Чоловіка в медичному закладі оглянули лікарі та перевірили на вміст алкоголю в крові, результат показав 1,51 проміле, при допустимій нормі 0,2.

Зараз підозрюваний затриманий в порядку статті 208 КПК України, а за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

За скоєне фігуранту загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *