У місті Рені дев’ятеро людей забарикадувалися в нафтовій цистерні, вимагаючи зарплату

Протягом двох з половиною місяців в Рені працювала бригада з дев’яти осіб, які найнялися зачистити два резервуари від кам’яно-вугільної смоли. Однак український представник компанії Terra Capital Limited Денис Москаленко не розрахувався за виконану роботу.

На знак протесту 2 чоловіків заварили себе в резервуарі нафтової цистерни і оголосили голодування, вимагаючи виплатити зарплату.  Один з робітників – Євген Жук записав відеозвернення, в якому повідомив, що бригада запаслася достатньою кількістю горючих матеріалів, і якщо їх вимоги отримати розрахунок не будуть почуті, то підуть на крайні заходи.

Після гучного розголосу у ЗМІ, робітникам виплатили борг. Вони виїхали з Рені в супроводі поліції і не тримають зла на місто. Один з робітників повідомив виданню “Рені-Одесса” про те, що бригада приїхала в Рені з Кременчука.

Мені вже 47 років, все життя працюю з різними компаніями, але жодного разу не стикався з подібним, – сказав Євген в телефонній розмові. – Велике спасибі всім журналістам: після того, як ми оголосили голодування і виклали відео, нам дзвонили з УНІАНу, ТСН і інших ЗМІ. В результаті з нами повністю розрахувалися”, – розповів він.

Євген також подякував керівництву Ренійського відділення поліції, за те, що правоохоронці організували супровід.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *