У працівників кафе з Тарутино виявили коронавірус, заклад закриють

У селищі Тарутине на Одещині збираються тимчасово призупинити діяльність кафе «Пікнік» до проходження співробітниками медичного огляду.

Про це повідомляють в Тарутинській РДА.

Так, у зв’язку з неодноразовими зверненнями місцевих жителів щодо недотримання співробітниками кафе «Пікнік» самоізоляції і порушення протиепідемічних заходів, був організований виїзд робочої групи по контролю за дотриманням протиепідемічних і карантинних заходів.

В результаті перевірки встановили, що співробітники закладу, в яких виявлені захворювання, а також ті, які були в контакті, знаходяться на самоізоляції і в роботі закладу не беруть участі.

Відзначається, що особи, які перебували уприміщенні кафе під час перевірки були в засобах індивідуального захисту, і не є контактними особами. У той же час було виявлено, що у співробітників закладу прострочений термін чергового медичного огляду.

З огляду на ситуацію, комісія рекомендувала тимчасово призупинити діяльність закладу до проходження співробітниками медогляду.

Зазначимо, що в Тарутиному, як і в селах Ярове, Березино, – не розпочали роботу освітні заклади. І хоча цей район Одещини не внесено до “червоної” зони, а до “помаранчевої”, комісія з питань ТЕК та надзвичайних ситуацій Таруинської РДА з 31 серпня 2020 року запрвадила суворі обмеження на час карантину, зокрема відвідання громадських місць, дитсадків, проведення масових заходів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *