Креативно: у Любашівці на вулиці “застелили” символічний рушник

Справжньою окрасою та гордістю селища Любашівка став рушник, майстерно «вишитий» працівниками КУ «Зеленбуд». Насправді ця експозиція створена з камінців різного кольору, посередині якої встановлено щит з гербом населеного пункту, на якому зображений Архістратиг Михаїл.

Творчий задум можна побачити на перехресті вулиць Софіївська та Тельмана, а належить він авторству місцевої жительки, яка працює у комунальному підприємстві – Ользі Грабовецькій. Її  бачення краси і втілення у вуличних експозиціях вже не вперше підтримує очільник Любашівської ОТГ Геннадій Павлов. Навесні, як розповідала СИЛА ГРОМАД, у центрі селища були встановлені світлодіодні фігури паски і великодніх писанок, які припали до душі любашівчанам. Ці витвори теж з’явилися з-під легкої руки пані Ольги.

Нова окраса селища, – український рушник, –  символізує гостинність, доброзичливість, чистоту почуттів, безмежну любов до своїх дітей. Він щедро простелений близьким і далеким друзям, гостям, – нагадують у селищній раді. Рушник уособлює не лише естетичні смаки українців, але є також своєрідною візитівкою, а точніше — обличчям оселі, а відтак і господині. Саме рушник для українців – символ дому, добробуту та душевної чистоти. 

Мешканці Любашівки здивовані й вражені такою новинкою.

Щиро дякуємо директору КУ ” Зеленбуд” Грабовецькій Ольгі Миколаївні за креативность, ідеї та наполегливість, а також голові ОТГ Геннадію Анатолійовичу Павлову – за щиру підтримку та заохочення таких ідей. При таких керівниках Любашівка стане СУПЕР селищем” – пишуть відгуки люди у соцмережах.

Любашівка розквітає та щоразу радує своїх мешканців, – не лише благоустроєм вулиць чи тротуарів, а й створенням нових куточків та прикрас, якими можна пишатися.

Нагадаємо, Любашівка є центром об’єднаної територіальної громади, яка у 2017 році об’єднала навколо себе 10 прилеглих населених пунктів. Після приєднання до неї сіл, які входять до “троїцького куща”, вона стане однією з найбільших на півночі Одеської області.

рушник

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Авторка – Оксана Піднебесна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *