Половина хворих на Covid-19 у Саратському районі – з Новоселівки

Південні райони Одещини стають все більш небезпечними через поширення коронавірусної інфекції. Так, після спалахів у Кілійському та Болградському районах, ріст пацієнтів, в ко трих підтверджено діагноз Covid-19, росте у Саратському районі.  Станом на 30 липня там лабораторно підтверджено 92 випадки хворих COVID-19, половина з них – у селі Новоселівка (48 чол).

За інформацією Саратської РДА, серед захворілих в районі – 56 жінок і 36 чоловіків. З них 7 медичних працівників та 15 дітей у віці до 17 років.

НовоселовкаЗахворюваність почали фіксувати з квітня місяця: Новоселівка – 48 осіб; селище Сарата – 13 осіб; Міняйлівка – 12 осіб, Фуратівка – 6 осіб; Зоря – 4 особи; Пшеничне – 3 особи; Долинка – 1 людина, Кулевча – 1 особа; Надежда – 1 особа; Старосілля – 2 особи; Плахтіївка – 1 людина.

Найвищий показник захворюваності залишається в населених пунктах: Новоселівка, Сарата, Міняйлівка.

Як повідомляє РДА, на даний час 32 людини вилікувалося від коронавірусной хвороби.

У зв’язку з небезпечною ситуацією, 30 липня в село Новоселівка виїжджала комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації, яка провела обстеження щодо посилення контролю за виконанням карантинних заходів на території населеного пункту та дотриманням режиму самоізоляції осіб, – зокрема, контактними хворими, які перебувають на амбулаторному лікуванні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *