У Білгороді-Дністровському виробляють власні сміттєві контейнери

КП «Автотранссервіс», що працює у Білгород-Дністровську на Одещині, навчилось самостійно виготовляти контейнери та урни для збору сміття.

Про це розповів в.о. голови міста Віктор Грозов на своїй сторінці у Фейсбук.

“Для цих цілей підприємство закупило 22 тонни металу. Самостійне виробництво значно ефективніше у плані економії коштів. Приміром, раніше підприємство купувало один готовий сміттєвий бак за 5 тисяч грн, а для власного виробництва витрачає на третину менше – тільки 3,5 тисячі гривень”, – повідомив очільник міста.

БілгородВиготовлені в  контейнери об’ємом 0,75 куб. м і висотою 1,3 метри — міцні, зручні у використанні. За словами  Віктора Грозова, такі контейнери не дозволять бродячим тваринам і вітру розносити сміття з баків на прилеглу територію.

Зазначимо, що на території Білгорода-Дністровського вже встановили 27 нових контейнерів синього кольору. Зокрема, нові сміттєві баки з’явилися біля багатоквартирного будинку по вул. Пирогова, 2-а.

До кінця року підприємство планує виготовити і розставити по всій території міста 130 контейнерів. Більше 100 урн з’явиться в міських парках і скверах, а також на міських вулицях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *