У Татарбунарському районі вагітна загинула через аборт, без мами лишилось троє дітей

У Татарбунарському районі 35-річна жінка самостійно провела аборт на пізньому терміні вагітності і померла. Через неможливість зробити таку операцію в лікарні, жителька села Баштанівка зробила собі укол ветеринарного препарату. Без мами залишилися троє дітей.

Про це стало відомо з сюжету ТСН.

Можливих причин смерті називають кілька. Це могла бути смертельна ін’єкція ветеринарного препарату. Крім цього, під час розтину у загиблої виявили розрив селезінки. Позбутися дитини уколом ветеринарного препарату жінка намагалася вже на п’ятому місяці вагітності.

Жінка сама собі зробила ін’єкцію, яка могла стати смертельною. Принаймні, так вона сказала поліцейським за кілька годин до смерті. І потрапила до лікарні з кровотечею. Про подію не хотіла говорити навіть лікарям.

Вона пояснила слідчим, що зробила собі ін’єкцію, в результаті якої у неї стався викидень. Вона довго не визнавали ні лікарям, ні співробітникам поліції. Ніхто не знав, тому що вона приховувала факт вагітності від своєї мами, від своїх дітей”, – розповів керівник Татарбунарського відділення поліції Олександр Бодюл.

У селі впевнені, що вона заробляла сурогатним материнством і зважилася на аборт, коли від дитини відмовилися потенційні батьки. Мовляв, великий живіт бачили у жінки ще рік тому, але потім він раптово зник. Зараз правоохоронці чекають на результати експертизи, яка встановить, чи робила жінка ін’єкцію сама, чи їй хтось допомагав. Версію із сурогатним материнством у поліції поки навіть не розглядають.

Більше – у ВІДЕО від ТСН:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *