“Без батька лишився трирічний малюк”: в Одесі від коронавірусу помер медик інфекційної лікарні

У міській клінічній інфекційній лікарні помер 47-річний лікар-реаніматолог міської клінічної лікарні №10 Максим Белінов. Раніше у нього діагностували коронавірус.

Як повідомила волонтерка Катерина Ножевникова, Максим був одним з контактних лікарів, які рятували пацієнта відділення, у якого пізніше виявили COVID – 19.

Тиждень лікарі інфекційної лікарні намагалися його врятувати. Але, на жаль, учора Максим пішов з цього світу. Ще декілька лікарів відділення знаходяться на самоізоляції. Мої якнайглибші співчуття сім’ї. Усім, хто кричить про всесвітню змову, і усім, хто танцює зараз вечорами на дискотеках з криками “немає ніякого коронавіруса”, – просто подивіться в обличчя Максиму. Йому було всього 47 років. Без батька залишився трирічний малюк. Сина в розквіті сил втратила літня мама”, – написала волонтерка.

Також, цього дня від коронавірусу  пішла з життя 74-річна директорка однієї з одеських шкіл. ЯЯк повідомив голова Одеської ОДА Максим Куций, вірус залишається вкрай небезпечним. За минулу добу діагноз підтвердився у 12 пацієнтів, а загальна кількість становить 746 осіб. Випадки зафіксовано практично в усіх районах Одещини.

Подільський район — 365;
Одеса — 156;
Біляївський — 71;
Балтський та Ізмаїльський райони — по 21 випадку;
Кодимський — 18;
Білгород-Дністровський — 17;
Кілійський — 15;
Овідіопольський —11;
Чорноморськ та Теплодар — по 7 випадків;
Окнянський — 6;
Болградский та Роздільнянський — по 4 випадки;
Іванівський, Саратський, Тарутинський, Ширяєвський — по 3 випадки;
Южне, Ананьївський, Лиманський – по 2 випадки;
Арцизький, Березівський, Любашівський – по 1 випадку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *