У Білгороді-Дністровському встановлюють “лежачі поліцейські”

Міський центр “Благоустрій” Білгород-Дністровської міської ради завершив встановлення засобів примусового зниження швидкості для автомобілів на  вулиці Шабській.

Як і планували в міськраді, капітальний ремонт Шабської завершили в 2020 році, а потім на різних ділянках вулиць встановили 7 “лежачих поліцейських” для недопущення аварійних ситуацій, особливо на перетині з вулицями Михайлівськоюї і Першотравневою.

До речі, місцеві жителі час від часу, особливо увечері і вночі, чують ревіння мотоциклів, які мчать на величезній швидкості новою дорогою – це гасають любителі швидкості. Городяни сподіваються, що із встановленнням “лежачих поліцейських” це припиниться.

Крім того, у березні-квітні поточного року “лежачі поліцейські” з’явилися на вулиці Кишинівській і вулиці Соборній поблизу  школи – гімназії, а також на вулиці Тургенєва біля школи № 4.

Також у місті завдяки “Благоустрою” обрізали аварійні дерева і крони дерев, які торкалися ліній електромереж. За допомогою автовишок роботи провели на перетині вулиць Михайлівської і Суворова.

Відзначимо, що обрізання дерев – важливий захід з догляду за деревами. Головна його мета – збереження зелених насаджень і утримання їх у здоровому доглянутому виді. Обрізання запобігає падінню аварійних і сухих гілок дерев під час шквальних вітрів і злив на автівки, дахи та інше майно городян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *