У центрі Одеси смертельна аварія, кермувальник був п’яний за кермом

Сьогодні вночі на вулиці Успенській 30-річний одесит, не впорався з керуванням «BMW», виїхав з дороги і зіткнувся з деревом. Удар був такої сили, що автомобіль перевернувся.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції в Одеській області.

Кермувальник зазнав незначних ушкоджень, а от його 30-річний пасажир загинув миттєво.

дтпСудячи зі слідів на дорозі, BMW летів по Успенській з боку Осипова у бік Рішельєвської. Після перехрестя з Пушкінською автівку чомусь занесло, він перетнув зустрічну смугу, “упіймав” припаркований автомобіль і дерево, розгорнувся на 180 градусів і врізався у ще одно дерево. Основний удар припав на переднє пасажирське місце.

BMW жахливо зіжмакало, уламки валялися в радіусі кількох десятків метрів від місця ДТП. Аби звільнити тіло загиблого, обшивку авта розрізали гідравлічним ключем.

За попередніми даними слідчо-оперативної групи з розслідування обставин трагедії, водій був у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Як повідомилти в поліції, відкрито кримінальне провадження, здійснюються слідчі дії, призначено низку експертиз.

Згідно законодавства, за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *