Без вікон і дверей: в Одесі у горе-матері вилучили трьох дітей. ФОТО

Мати, заклопотана особистим життям, оселилася зі своїм новим чоловіком в оселі, непридатній для життя, і геть не приділяла уваги синам та донечці, а батько взагалі покинув родину і не цікавився долею малих більше року.

Про це повідомив Малиновський відділ поліції в Одеській області

Поліцейські вже притягували 37-річну жінку до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов’язків і попереджали про наслідки, до яких може призвести її безвідповідальність. Вона обіцяла покращити побутові умови в своєму будинку та змінити ставлення до дітей, однак, як показав візит з перевіркою, в житті цієї сім’ї не просто нічого не змінилося, а навпаки – стало набагато гірше.

Співробітники ювенальної превенції Хмельницького відділення поліції побачили “новий” будинок, у який переїхала родина, – без вікон, дверей та опалення. Двоє хлопчиків 10-ти та 12-ти років і їхня 8-річна сестричка були вдома зі сторонніми особами, з якими товаришує їхня мати.

Зважаючи на безпосередню загрозу життю та здоров’ю діточок, ювенали спільно з працівниками Служби у справах дітей прийняли рішення про негайне вилучення їх із тих умов. Наразі братики та сестричка проходять обстеження в дитячій міській лікарні.

 

За невиконання обов’язків щодо виховання дітей відносно матері був складений ще один протокол за ст. 184 КУпАП.

Крім того, до Служби у справах дітей направлені матеріали щодо вирішення питання про позбавлення жінки батьківських прав та поміщення малолітніх до центру реабілітації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *