17-річний нападник з Арцизу напав на стареньку з лопатою, поки крав металобрухт

Інцидент трапився в Арцизькому районі. Коли стемніло, 17-річний молодик з городу зайшов до 77-річної жінки по металобрухт. На гавкіт собак господиня вийшла надвір подивитися, що відбувається, і отримала від зловмисника удар лопатою.

Про це повідомив Арцизький відділ Нацполіції в Одеській області.

Хлопець хутко втік, а травмована жінка викликала на допомогу місцевого фельдшера. В результаті потерпілу довелося госпіталізувати до районної лікарні, оскільки зловмисник зламав старенькій плече.

Правопорушника за прикметами, наданими бабусею, поліцейські встановили менш ніж за годину. Це місцевий мешканець, який неодноразово скоював крадіжки в селі і був судимий.

Молодикові слідчі вже оголосили про підозру за ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. На час досудового розслідування суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

За скоєне фігурантові загрожує покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *