Сільські жителі Білгород-Дністровського району обурені через транспортну блокаду

Мешканці приміських сіл Випасне, Молога, Шабо, багато з яких  працює у місті Білгороді-Дністровському, просять відновити рух приміських автобусних маршрутів. Люди не мають змоги дістатись до аптек, чи до банків, щоб зняти гроші з картки, а тому залишаються в домівках заблокованими – без харчів, грошей та ліків.

Багато селян зіткнулися з тим, що добиратися до райцентру нічим: не у всіх домогосподарствах є власна автівка, велосипедом – занадто далеко. У зв’язку з цим, жителі Мологівської ОТГ опублікували звернення на Фейсбуці, в якому просять владу піти їм назустріч і відновити рух автобусів.

“Коли новообрана влада почне думати про людей ? Зверніть увагу на населення! Не так давно відмінили транспортне сполучення між селами і містом. Села Молога і Випасне є продовженням міста. Шабо поруч. Багато людей там працює в таких установах , які неможливо закрити на карантин.  Це медичні працівники , поліція, рятувальники та інші .
По місту автобуси їздять .
Міські жителі люди – сільські ні !!!
Мабуть на міських жителів 👑 вірус не так поширюється .
Люди вже організували своїми силами підвіз медсестер, санітарок , лікарів .
Ризикуючи своїм здоров’ям .
Деякі села не мають аптек . Молога, Семенівка , Південне – не має.
Велкам пішки у Випасне , в аптеку .
Не всі громадяни мають свій автотранспорт .
У людей виникають #термінові потреби відвідати лікарні в місті , банки та інші установи .
Невже не можна вирішити це питання?“, – звертається з питанням до влади мешканка с. Мологи Антоніна Стерненко.

Як стверджує дописувачка, пасажири готові доьтримуватись чітких правил: носити маски, одноразові рукавики, не перевантажувати салон. І переконує, що пасажирські перевезення можна  відновити, було б бажання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *