На Донеччині під обстрілами загинув військовослужбовець з Ренійського району

У вівторок, 10 березня, у зоні проведення Операції об”єднаних сил (ООС) на території Донецької області в результаті смертельних поранень, отриманих під час обстрілів українських позицій, загинув 27-річний Ілля Пережогін (позивний “Князь”), молодший сержант, військовослужбовець 131 окремого розвідувального батальону ВСУ.

Молодий чоловік народився у Молдові, але в 9-річному віці переїхав до с. Орлівка, що в Ренійському районі на Одещині. Жив з бабусею, яка оформила опіку над хлопчиком, разом з двома сестрами. в Орлівці Ілля Пережогін закінчив місцеву школу, у рідному селі хлопця і поховають. Напередодні тіло загиблого героя доправили на батьківщину.

Страшна звістка про загибель бійця оприлюднена на сторінці у Фейсбук Іванівської ОТГ Калинівського району, що на Вінничині.

10 березня у зоні проведення ООС біля селища Пєски Донецької області загинули троє військовослужбовців 131-го розвідувального батальону. Це 34-річний молодший сержант Віктор Солтис, 35-річний молодший сержант Андрій Ведешин і молодший сержант Ілля Перегожин”, – йдеться в повідомленні.

Про Іллю відомо, що він, закінчивши Орлівську школу, у 16 років виписався з Орлівки і переїхав до Білгород-Дністровського. Хлопець служив в українськомку війську за контрактом, і до останнього подиху захищав свободу і територіальну цілісніть України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *