12-річну дівчинку з Великодолинського побила ровесниця, відео виклали в мережу

Соцмережами шириться відео, на якому 12-річну дівчинку жорстоко б’є ровесниця. Троє дівчат знімали побиття на відео, потім виклали в соцмережі.

Потерпіла опинилася у лікарні із струсом мозку, забиттями і саднами. Поліція розслідує кримінальне провадження за фактом завдання тілесних ушкоджень.

Дарина з кривдницею ледь знайомі. Дівчата навчаються в різних школах. Вчителі нападниці про дівчинку розповідають лише хороше: вона добре вчиться, займається спортом, з усіма дружить. Щоправда, запальна як порох. Одразу після побиття прибігла до класної  керівниці і розповіла, що побила дівчину.

Що спровокувало конфлікт, намагаються розібратися в обох школах. У бійці брали участь дві дівчини, інші дві – однокласниця Дарини і подруга. Зі слів дорослих, саме вона налаштувала кривдницю проти її жертви. Тепер цькує Даринку у соцмережах.

У школі вже попросили перевести дівчину в інший заклад, бо в неї це не перший скандал.

З дівчинкою проводилася робота неодноразово. З мамою ми вже зустрічалися з приводу того, що в неї є такі погані характеристики. Їм не місце в школі і взагалі не місце в суспільстві”, – каже директорка Великодолинської ЗОШ №2 Валентина Чебанова.

Постраждала дівчинка боїться повертатись до школи. Поліція порушила справу за побиття, хоча може перекваліфікувати на “булінг”, і тоді покарання понесуть усі причетні.

Більше – у відео від ТСН:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *