В Окнянській громаді відновили дитсадок в с. Новосамарка

У селі Новосамарка, що входить до Окнянської громади, за місцеві кошти відремонтували дитячий садок та амбулаторію сімейної медицини.

Про це повідомляється на офіційній сторінці Окнянської ОТГ у Фейсбук.

Цього літа, через сильну посуху, будівля почала руйнуватися. Тому силами місцевих бригад всю будівлю обтягнули металічним каркасом, залили обмостку, облаштували водовідведення.
Поблизу дитячого садка, амбулаторії сімейної медицини та будинку культури встановили новий сучасний паркан. Монтаж обгородження облаштували вже жителі села самотужки.

Також для Новосамарського будинку культури було придбано нову звукову апаратуру та стільці для актової зали, а у дитячий садочок – нові штори та килим.

Крім того, повідомляє місцева влада, зроблено капітальний ремонт в Олександрівському клубі. Тут, зокрема, демонтували аварійну веранду, засипали великий підвал, обладнали просторий майданчик біля клубу, побудували нову грубку на дві зали, вирівняли стіни, встановили нову електропроводку, а також декоративно оздобили та пофарбували стіни.

Нову підлогу у двох залах та коридорі застелили лінолеумом. Всі ремонтні роботи проводилися жителями с. Олександрівка та Новосамарка. Також для вікон і сцени закуплено нові люстри та штори. І вже завершують освітлення території клубу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *