Курорт Кароліно-Бугаз вирішив об’єднатися з Затокою для створення єдиної ОТГ

14 грудня в селищі Кароліно-Бугаз пройшли громадські слухання з приводу створення ОТГ з курортною Затокою – позитивне рішення прийнято одноголосно.

Про це повідомила депутат Затокської селищної ради Наталія Вернигора на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

На важливих зборах були зареєстровані 231 житель курортного села. Під час громадських слухань мешканці Кароліно-Бугазу Овідіопольського району одноголосно підтримали ініціативу про об’єднання з селищем Затока Білгород-Дністровського району. За словами депутата Наталії Вернигори, вже створено робочу групу, яка надалі буде займатися цим питанням. А сесія за результатом її роботи і вже фактична згода на приєднання відбудеться 21 грудня в Затоці, про це оголосила виконуюча обов’язки голови сільської ради Гоменюк Діна Миколаївна.

Нагадаємо, що раніше курортну Затоку, згідно з перспективним планом формування ОТГ в Одеській області, пропонували включити до сільськогосподарської Шабівської ОТГ. Однак, місцеві мешкаанці іншої думки: бачення розвитку діяльності Затоки й Кароліно-Бугазу спільне – курортний потенціал, тоді в Шабівській ОТГ перевагу вбачають у сільському господарстві.

Населення Затоки налічує 2 тисячі осіб, селища Кароліно-Бугаз ненабагато більше – 2140 людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *