В Одесі у вогні загинула 3-річна дівчинка, мама зі старшими дітьми без даху над головою

Пожежа сталась 28 листопада близько 10-ї години. Вогнеборцям повідомили про сильне задимлення в під’їзді багатоповерхівки на вул. Семена Палія. Горіла квартира на 5-му поверсі.
Рятувальники змогли евакуювати 6 осіб, ще двох рятували вже на сходах та за допомогою автодрабини. Нажаль, двох врятувати не вдалося – серед загиблих 3-річна дівчинка та 82-річна жінка. Про це повідомили в прес-службі ДСНС в Одеській області. Загалом до ліквідації пожежі залучали близько трьох десятків рятувальників та 11 одиниць спецтехніки.
«Ймовірна причина пожежі – аварійний режим роботи електричного подовжувача», – повідомили вогнеборці.
Тим часом мати старших двох дітей опинилась на вулиці, без даху над головою. У квартирі ущент вигоріло все майно. Старша дівчинка ідвідує 7 гімназію міста Одеси, директорка якої Світлана Мельник повідомила страшні обставини трагедії.
В родині нашої першокласниці сталося непоправне горе: 28 листопада жахлива пожежа в квартирі фактично позбавила молоду матір з маленькими дівчатками житла, в квартирі згоріло все до нитки!.. Але навіть не це є найстрашнішим: вогонь забрав життя трирічної дитинки з бабусею! Дівчинка шести років врятувалась, бо встигла вибігти з квартири! А наша дівчинка в цей час, слава Богу, була в Гімназії на уроках. Залишилось двоє дітей на руках у матері, мама працює в обласній лікарні санітаркою. В сім ї великі скрути.
Зараз їх прихистила сусідка, фактично мати з двома дітьми ( 6 і 7 років) залишилися без даху над головою,без засобів до існування..
Вони не мають ні одягу, ні посуду, ні постільних речей, ні грошей, ні документів, нічого !.. Їм потрібно буквально все: і одяг, і взуття, і постіль, і посуд, продукти та багато іншого”, – повідомила очільниця закладу на своїй сторінці у Фейсбук. 
Постраждалій родині необхідні речі, одяг, а також кошти на поховання рідних. Всі, хто бажає допомогти сім’ ї, можуть відправити гроші на картку матері: 5167490060008910 – Нестерович Наталя Сергіївна.
Ще одна картка мами –  Монобанк 5375414110302576.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *