Нелегали на заробітках: на “7 кілометрі” іноземні торговці – без документів

Заходи проводили співробітники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУНП в Одеській області спільно з батальйоном поліції особливого призначення, прикордонниками, міграційною службою та УСБУ в Одеській області.

Відпрацювання найбільшого ринку півдня України  проходили під умовною назвою «Мігрант». Про це повідомили в пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Порушників міграційного законодавства – понад два десятки, серед них громадяни Азербайджану, В’єтнаму, Молдови, Китаю, Вірменії та Гвінеї, які перевищили термін перебування на території України.

Більшості правопорушників доведеться сплатити на користь держави штраф: на них були складені адміністративні протоколи за ст. 203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) КУпАП.

Чотирнадцятьох іноземців зобов’язали покинути межі країни, чотирьом – із забороною в’їзду впродовж трьох років. Стосовно видворення ще двох громадян питання вирішується.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *