Криваві розбірки: в нічній бійці в Одесі двоє загиблих

Від отриманих травм двоє людей померли, ще один – у важкому стані в лікарні. Зловмисникам повідомлено про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України.

Як повідомили в Головному управління Нацполіції в Одеській області, подія сталася вночі на Грецькій площі. Іноземці розпочали конфлікт з трьома одеситами, які після вечірки поверталися додому.

«Словесна перепалка переросла в бійку, під час якої один з правопорушників дістав з кишені ніж і почав завдавати ним удари. Розмахуючи ножем, він навіть не помітив, як завдав поранення не тільки одеситам, а й своєму землякові», – йдеться в повідомленні.

Під час сутички поранення дістали три людини. Від отриманих поранень двоє з них померли: 28-річний житель міста – на місці події, 21-річний іноземець – у лікарні, куди його було доставлено для надання допомоги.

Ще одного потерпілого – 30-річного одесита – госпіталізовано, він перебуває у вкрай тяжкому стані. В результаті оперативно-розшукових заходів співробітники Приморського відділу поліції оперативно встановили та затримали 24-, 26- і 28-річного правопорушників. Їхні дії кваліфіковано як умисне вбивство (ч.2 ст.115), замах на вбивство (ст.15, ч.1 ст.115) і хуліганство (ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України).

Усім трьом фігурантам оголошено про підозру, вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Максимальне покарання, передбачене законом за вчинене, – довічне позбавлення волі.

Триває слідство.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *