Небезпечна шаурма: у Білгород-Дністровському не дотримуються санітарних норм

З 18 по 20 вересня комісія міської ради перевірила умови реалізації готової харчової продукції – шаурми, курей-гриль, хот-догів у 8 точках реалізації. Про це повідомляє сайт Білгород-Дністровської міської ради.

Перевірку харчових продуктів та санітарних умов здійснили в кафе в ТЦ «Таврія плюс» – вул. Тимчишина,8; кафе «Шаурма» – вул. Першотравнева,75-б; кафе «Шаурма» – вул. Першотравнева,92; кафе «Роял шаурма» – вул. Першотравнева,73; кафе «Шаурма» – вул. Московська,27; кафе «Кекс» – вул. Незалежності, 37-а; кафе «Кекс» – вул. Маяковського, 15-б; кафе «Кекс» – вул. Першотравнева, 77-а.

За результатами проведених лабораторних досліджень, в 5-ти точках дрібно-роздрібної торгівлі у питній воді виявлені Загальні Коліформи, яких не повинно бути взагалі, а це означає, що вода визначається, як недостатньо очищена. В інших трьох точках продажу вода питна відповідає нормативним вимогам. В одній із точок дрібно-роздрібної торгівлі у зразку харчових продуктів (м’ясо смажене для шаурми) виділена БГКП в 1 см³, що в нормі не допускається”, – йдеться в повідомленні представників комісії.

У решті точок продажу в зразках харчових продуктів патогенна флора не виділена, в змивах бактерій групи кишкових паличок не виділено, що відповідає нормативним вимогам. Керівникам закладів харчування спрямовані листи з вимогою усунення виявлених недоліків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *