Розрахувався: юстиція змусила сплатити горе-батька 33 тисячі євро

Лідер серед боржників по аліментах в Одеській області повністю погасив борг перед своєю дитиною Житель Одеської області в повному обсязі погасив заборгованість по аліментах, сума якої склала 33 тис. євро.

Протягом трьох років в державну виконавчу службу м. Одеси знаходилося провадження про стягнення з батька аліментів на утримання сина 2001 року народження. Щомісяця батько повинен був платити кошти в розмірі 1/4 частини всіх видів доходу, але не менше 30% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку до досягнення повноліття. У зв’язку з тим, що батько ухилявся від сплати аліментів, постановою державної виконавчої служби на все належне йому майно було накладено арешт.

Відповідно до Закону “Чужих дітей не буває” до боржника були застосовані обмеження в правах виїзду за межі України, полювання, користуванні зброєю і керувати автомобілем.

Також було накладено штраф в розмірі 50% від суми боргу. Така міра покарання посприяла тому, що аліменти в розмірі 33 тис. євро були виплачені в повному обсязі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *