Василь Резніченко: моє завдання – плідна співпраця з місцевою владою

Переважна частина Кілійського району входить до 141 виборчого округу. За останні 2 тижні кандидат в депутати Верховної Ради Василь Резніченко побував в багатьох населених пунктах,  поспілкувався з  жителями та почув їхні проблеми.  А 17 липня його запросили в Кілію на зустріч кандатів в народні депутати з мешканцями громади.

Організатором заходу виступила Кілійська ОТГ з чолі з мером міста Павлом Бойченком. Він закликав виборців бути уважними та не голосувати за фейкових кандидатів зі схожими прізвищами. Бо вони – клони відомих людей:

Жодного голосу за Дубового Олександра Миколайовича чи Бойченка Павла Івановича”, – наголосив він.

Василь Резніченко відзначив, що відстоюватиме інтереси бессарабських районів, що входять до 141 виборчого округу та лобіюватиме важливі проекти для місцевих громад.

Від імені жителів Кілії мер міста Павло Бойченко дав наказ майбутньому обранцю, і попередив: у Кілії живуть Дуже вимогливі і серйозні люди! Так що перспективні плани, які ми будемо разом з ними розробляти на 5 років, доведеться виконувати в повній мірі. Тільки плідна співпраця з сільськими та міськими головами, депутатами від маленької сільради до обласної ради, з активістами дозволить виконати усе заплановане. Я готовий взяти на себе відповідальність за виконання перспективних планів, які ми розробимо для кожного населеного пункту Бессарабії, готовий відвідувати села і міста 141 округу, радитися з людьми, докладати всі зусилля, щоби кардинально змінити на краще якість життя наших людей. Повернути довіру людей – це моє першочергове завдання. І коли ми всі гуртом, спільно включимося в роботу, будемо йти єдиною командою з місцевими керівниками, тоді ми разом з людьми відчуємо зміни”, – наголосив кандидат в депутати.

Резніченко

НА ФОТО – Василь Резніченко, голова Лиманської ОТГ, кандидат в депутати по 141 виборчому округу

Кілійців найбільше хвилювали мізерні пенсії, комунальні тарифи, проблеми з дорогою, питною водою та найважливіша тема – завершення війни на сході. Василь Резніченко згадав імена місцевих захисників, які народилися в Кілії і загинули на Донбасі.

Я хотів би подякувати нашим хлопцям, це Денис Козьма, Сирота Олександр, і Роман Гульченко”, – наголосив він, після чого присутні вшанували своїх  земляків стоячи, хвилиною мовчання.

Незважаючи на те, що зустріч з кандидатами відбулася у будній день, і в робочий час, зала була переповнена. Це свідчить про те, що жителі Кілійщини небайдужі до подій, що вібуваються в державі та хочуть відповідальності від народного обранця, за якого проголосують 21 липня.

Загалом захід пройшов на високому організаційному рівні, з чітким регламентом, а відкриття і завершення супроводжувались гімном України, на відміну від білгород-дністровських та татарбунарських “дебатів”.

Авторка – Марія Плачкова

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *