У курортному селищі Приморське ремонтують дорогу на пляж

Для зручності відпочивальників, які звідусіль приїздять в курортну зону Кілійського району, та для мешканців району на ділянці біля курортної частини села Приморське розпочались роботи з проведення ремонту дорожнього покриття.

Підготовчі роботи до проведення ремонту у Приморському на ділянці дороги ведуть до узбережжя: від КП «Бірюза» до вулиці Курортної стартували 2 липня. Як розповів Приморський сільський голова Сергій Іванов, на ремонтні роботи передбачено 3 мільйони 100 тисяч гривень, з яких 2 мільйони виділяє сільська рада з місцевого бюджету.

“Хоча ця дорога не відноситься до комунальних дорогах, але розуміючи, що нашим відпочиваючим потрібно комфортно добиратися до пляжу, ми вирішили взяти участь у співфінансуванні ремонту, виділивши 2 мільйони гривень з сільського бюджету. Буде відремонтовано 6 тисяч квадратних метрів дорожнього полотна, наразі тривають підготовчі роботи”, – зазначив Сергій Іванович.

Протяжність ділянки складає 1 кілометр 200 метрів. Загальна вартість – 3 млн 100 тисяч гривень.

1 млн 100 тисяч після перемовин голови Кілійської райдержадміністрації Наталі П’ятун з виконуючим обов’язки голови Одеської обласної державної адміністрації Світланою Шаталовою були додатково виділені з обласного бюджету.

Ремонт виконує підрядник ТОВ «Блек Топ Сервіс». Тривалість робіт буде залежати від складності, проте, у зв’язку з тим, що курортний сезон вже розпочато, підрядник погодився піти назустріч і максимально прискоритись.

Авторка – Анна Булій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *