Одеський дельфінарій безкоштовно відвідали маленькі кілійці

Море яскравих емоцій і вражень отримали маленькі кілійці з обмеженими фізичними можливостями до Дня захисту дітей. Захоплива мандрівка до дельфінарію стала можлива завдяки зусиллям небайдужих дорослих.
Марія Овчинникова розповіла про поїздку та тих, хто в прямому сенсі став чарівником, посприявши неймовірним для цих дітей пригод:
Ніщо не зрівняти з посмішкою дитини, ніщо так не бажано, як щирий завзятий дитячий сміх. Свято дитинства зміцнює віру в доброту і справедливість, дружбу і материнську любов. І такі свята повинні бути кожен день. Від імені дітей і їх батьків за організацію цього прекрасного свята для наших дітей висловлюємо щиру подяку Кілійському міському голові Павлу Бойченко, начальнику відділу освіти і молодіжної політики міської ради Сергію Мергуту, керівництву дельфінарію і спонсорам Ігорю Капітану, Сергію Дащенку та всім, хто посприяв комфортній поїздці. Ваші доброта, співчуття й турбота створили справжнє диво, варто було тільки побачити наповнені захопленням дитячі очі”, – поділилася Марія Овчинникова.
Дитяче свято стало можливим завдяки спільним зусиллям.
Важко передати словами глибоку вдячність, яку ми відчуваємо до спонсорів, що посприяли цьої незабутньої подорожі”, – поділилася голова районного товариства інвалідів Анна Філіна.
Варто відзначити, що всі причетні до цієї поїздки створили подвійне чудо: для діток та їхніх мам, які раділи, спостерігаючи щасливі обличчя і сяючі очі своїх дітей.
Авторка – Ганна Сокіл

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *