Татарбунарські школярі зібрали 32 тисячі гривень хворим дітям

Ярмаркували, щоб зберегти життя: у місті Татарбунари на центральній площі відбувся благодійний розпродаж, на якому школярі з різних закладів району продавали власноруч приготовану випічку і вироби Hand Made. Взяли участь в акції також представники Будинку дитячої та юнацької творчості, музична школа.
Вироби декоративно-ужиткового мистецтва, зроблені власноруч дітьми, учителями, керівниками гуртків, свіжа випічка, тістечка, короваї, учні пропонували всім охочим.

Всі виручені кошти було заплановано спрямувати на допомогу хворим дітям Татарбунарського району. Загалом у рамках благодійного ярмарку школярам вдалося зібрати 32 тисячі 915 гривень. Найбільшу суму зібрали учні Татарбунарського НВК – 5,5  тисяч гривень, Трапівського НВК – майже 5 тисяч гривень, Базар”янської загальноосвітньої школи – 3 720 грн, Лиманського НВК – 2 290 гривень і Борисівської загальноосвітньої школи – 2 097 гривень.

Ярмарок відвідав голова Татарбунарської РДА Руслан Пітак, придбав сувеніри і смачні вироби:

Організація ярмарку на найвищому рівні, багато смачненького, цікавих сувенірів, приємні і ввічливі продавці, і позитив який витає у повітрі і заряджає на плідну роботу бажання творити”, – написав очільник району на своїй сторінці у Фейсбук.

Усі зібрані кошти будуть пропорційно розподілили між хворими дітьми району: Софією Рошин (с. Білолісся), Марією і Софією Закружними, Ясміною Устименко та Кирилом Рожковим (місто Татарбунари).

ярмарок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *