На ринку в Татарбунарах шукали проліски, а знайшли рибу

Представники Державної екологічної інспекції України в Одеській області та Татарбунарського відділення поліції провели спільний рейд на території ринку та прилеглої площі з метою виявлення незаконного продажу продукції тваринного і рослинного світу.

Перш за все, напередодні жіночого свята, співробітника екоінспекції цікавила реалізація червонокнижних первоцвітів. Відсутність на ринку заборонених до продажу перших весняних квітів порадувала, а ось ситуація з реалізацією свіжої риби не така райдужна. Окремі торговці рибою ігнорують порядок реалізації об’єктів тваринного світу.

Всього на правопорушників було складено 3 протоколи за ст. 88-1 частини першої КоАП «Порушення порядку придбання, збуту чи розповсюдження об’єктів тваринного або рослинного світу». Суд визначить суму штрафу за виявлені порушення, а риба, яку не встигли реалізувати недобросовісні продавці, була конфіскована. Це вже не перший випадок, коли на реалізаторів риби складають протоколи, але смішні штрафи не зупиняють бажаючих заробити в обхід закону.

Автор – Ірина Ткаченко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *