Без води і в горах сміття: татарбунарці скаржаться на неякісні послуги

У Татарбунарах жителі не задоволені якістю послуг КП «Водопостачальник». Підприємство відповідає за вивіз сміття та постачання питної води.

Мешканці міста скаржаться, що в деяких мікрорайонах та у центрі міста вода з’являється за графіком, по кілька годин зранку та ввечері. Крім того, через часті поломки в мережі містяни інколи залишаються взагалі без води. Татарбунарський міський голова, Андрій Глущенко, пояснює це нестачею води в артезіанках, де добувають воду.

Також доволі частими є збої у графіку вивозу сміття. Уже кілька тижнів, скаржаться татарбунарці, його зовсім не вивозять. Поліетиленові пакети зі сміттям розривають бродячі пси, розтягуючи їхній вміст вулицями. В результаті люди змушені повторно збирати сміття, заносити у двір і знову виносити на вулицю за тиждень, сподіваючись, що його врешті-решт вивезуть комунальники.

У міській раді запевняють, що сміття не вивозять тим, хто не заплатив за ці послуги, до того ж, у комунальному підприємстві техніка занадто стара.

Андрій Глущенко, Татарбунарський міський голова:

Сміття не вивозимо у тих людей, хто не заплатив за наші послуги. Крім того, маємо застарілу техніку, але вчора на сесії погодили виділення на її ремонт 35 тисяч гривень”.

Нагадаємо, в державі ще рік тому почав діяти закон, який зобов’язав українців сортувати сміття. Тим часом, в Татарбунарах він, схоже, не діє.

Автор – Євгенія Шевцова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *